Total Immersion PCE er svær

Det eneste denne kontorplassen mangler er sikkerhetsbelte.

Kontoret er ditt hjem. Det er bare å se på alle smulene som ligger rundt pulten din, som er akkurat slik det ser ut hjemme-hjemme.

LES OGSÅ:

Så lenge en har tenkt å leve på kontoret er det greit at en sitter riktig, og det kan det godt være du gjør med dette monsteret.

Komfortabel.

Total Immersion PCE ser riktignok ut som en tannlegestol, men skal tilby uovertruffen komfort. Det aller meste kan justeres og tilpasses hver enkelt bruker, og du får dessuten med et 100-watts Bose surround-anlegg som er pakket inn i stolen.

Med panorama-utsikt mot to 21-tommers monitorer får du full oversikt over børskursene som raser, og vibrasjonsdemping i kontoranlegget gjør at det lille jordskjelvet ikke merkes på annet enn ristingen fra glassene kantina.

Stolen kan lenes tilbake som en stressless-stol, mens beina kan hvile på en plattform som slås ut. Slik forebygger du blant annet blodpropp i altfor ung alder.

Lagringslpass.

Også armlenene hjelper på arbeidsroen, og en omkringliggende treplate gir deg lagringsplass til kaffekopper, dokumenter du aldri kommer til å se på men som du må la ligge framme slik at det ser ut som om du kommer til å se på dem, årsrapporter og annet rusk som tilhører en hektisk arbeidsplass.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Prisen på det momumentale anlegget er ikke kjent, men vi tror slagordet til produsenten - "god ergonomi er god økonomi" - er en forsiktig måte å fortelle kjøperen at dette kommer til å koste schwin.

Kilde: Born Rich