Thodio A-box: Musikk med smell

For deg som liker krig og fred og sånn.

Ja, den er tøff og vil garantert skremme vettet av dine interiørbevisste venner. Foto: Produktbilde: Fra produsentens nettside
Ja, den er tøff og vil garantert skremme vettet av dine interiørbevisste venner. Foto: Produktbilde: Fra produsentens nettside Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hvis du er på jakt etter en dokkingstasjon til iPoden din, og i tillegg vil ha noe som ikke alle andre har, ja da er dette noe for deg.

LES OGSÅ:

A-box

er rett og slett en dokkingstasjon, utstyrt med noen kraftige høyttalere og lett småfrekt neonlys, for så å bli plassert i en ekte ammunisjonskasse fra forsvaret.

A-boxen har plass til MP3-spilleren din på innsiden om du skal bevege deg kjapt rundt i terrenget, er i tillegg utstyrt med vibrasjonsdempende materiale, og produsenten lover at den skal spille så høyt at den låter lite fryktinngytende som utseendet tilsier.

Den kommer forøvrig i to ulike versjoner: Den minste har en 2 x 25 watts rms forsterker og høyttalerelempenter i glassfiber (250 Euro i introduksjonspris), men det er selvsagt toppmodellen du skal ha. Der får du 2 X 70 watts forsterker, og en høyttalermembraner i kevlar. Prisen her er nå 350 Euro.

Begge modellene har lamper som indikerer batteristatus, men toppmodellen har i tillegg varselslamper som blinker som et juletre hvis du nærmer deg grensen for forvrenging av lyden.

Lykke til med andre ord:-)

Minifakta:
Stål; output power: 2 x 25 or 2 x 70 watts rms, mål : 30x15.5x19.5 cm (LxBxH), vekt: 6.4 or 6.9 kilos, oppbladbare batterier; 15 timers levetid, innganger: 3.5mm jack: 1 x aux-in, 1 x aux- out

Kilde: Thodio