The Dog Walker er en hundevenn

Eller er det egentlig eieren som er vinneren her?

Det er et stykke igjen til hunder verden over kan sitte i sofaen mens de lar eieren sin løpe av seg julefettet på en tredemølle de har stilt inn på 90 kilometer i timen.

LES OGSÅ:

Akkurat det skal du være glad for, for den dagen det skjer er det hundene som sitter på Stortinget og bjeffer til hverandre, mens hundepolitiet kun konsentrerer seg om lovbrudd begått mot hunder.

Innbruddet på hytta kan du med andre ord glemme - så sant det ikke ble stjålet noe hundemat.

Hundegåer.

The Dog Walker er en av de fantastiske redskapene du kan bruke for å holde hundene under menneskelig kontroll. Det er simpelthen en tredemølle for firbeinte.

Den har blant annet hjul for enkel transport fra ett rom til et annet når Fido stinker fjøs etter det ukentlige besøket i badekaret, og den har sideskjermer for å hindre at den klønete puddelen setter snuten fast mellom båndet og ramma.

Fortsatt i bånd.

Hundetredemølla har også et bånd som setter hunder uten disiplin på plass, og som dessuten avverger at hunden sklir av båndet hvis den snubler. Den som nå tenker at det kan skje andre fæle ting fordi hunden er tjoret fast mens et bånd ruller og ruller og ruller mens den ligger på ryggen har nok rett i det.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hastigheten kan varieres fra null (ah, den kan stoppes!) til fem kilometer i timen via en fjernkontroll, slik at du slipper å bevege deg mens hunden løper loppene av seg.

Utrolig nok koster framskrittet bare 15 800 yen, eller rundt 800 kroner, så hvis du tilfeldigvis skulle være i Japan er det bare å kjøpe.

Kilde: Engadget