Tandemsykkel for dårlige dager

Orker du ikke trynet på kjæresten?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dårlige dager er gode dager for den som reiser til jobb alene. Må du derimot småprate om vær, vind og "hun som vant 15 millioner kroner i helga, har du hørt på maken, lurer på hva hun skal bruke pengene sine til", er det ikke fullt så morsomt.

LES OGSÅ:

Tandemsykler er for så vidt greie i så måte, fordi han eller hun som sitter bak deg snakker til ryggen din. Bi-Cycle-sykkelen beviser at det er mulig å fjerne seg enda mer fra partneren.

Dobbelt så bra?

Bi-Cycle bolter sammen to eksemplar av en ganske suspekt sykkel-art, enhjulssykkelen, og resultatet får enhjulstriksene du ser på sirkus til å framstå som ganske stusselige.

En ting er å koordinere én enhjulssykkel, noe annet blir det når to forvirra sjeler skal dele en tur.

Først må en avgjøre hvem som sitter foran. Når det er gjort ligger plutselig skjebnen til han eller hun som sitter bakerst i hendene til han eller hun som sitter foran. Denne sykkelen burde med andre ord vært med på grunnkurset i diplomati som noen sikkert gjennomfører hver høst på Utenriksdepartementets aspirantkurs.

Prinsippet er altså relativt enkelt, men den praktiske gjennomføringen desto mer komplisert. Sjekk videoen under for et eksempel på nøyaktiv hvor komplisert.

Kilde: Gizmodo