Suzuki XL7 Flix er ditt nye hjem

Hjemmetap kan snus til borteseier med denne konsept-bilen.

Stopp pressa! Ikke bare har papiret kilt seg fast på den ene trommelen fordi Internett har tatt over for de tradisjonelle nyhetsavisene, men også hjemmekino-konseptet får seg et skudd for baugen med denne strålende konseptbilen fra Suzuki.

LES OGSÅ:

En modifisert XL7 Flix har gått fra svart familiebil til en lysende filmstjernehimmel med noen relativt enkle grep.

Messebil.

Bilen ble vist fram på årets North American International Auto Show (NAIAS), og er nok et bevis på bilen ikke lenger er menneskets andre hjem - den er det første.

Flix er filmenusiastenes mobilløsning. Etter at du har parkert bilen på et passende sted, som for eksempel ved et ferjeleie eller i nærheten av naboen, kan du sprette ut kamskjell-taket som forvandles til en 40-tommers skjerm. Deretter vipper du opp den fremste delen av taket, som avslører HD-projektoren.

Drive-in-kino.

Den kan naturligvis vris i de fleste retninger, slik at filmen for eksempel kan vris mot den store hvite veggen på kjøpesenteret. Dette redder sannsynligvis ikke drive-in-filmen fra dens sikre død - utefilm i Norge i januar tar livet av deg raskere enn en kritiker tar livet av den siste "Rocky"-filmen -, men det kan skape noen interessante scener når du ved en feiltakelse setter på hjemmevideoen av deg og kona istedenfor "Titanic".

Artikkelen fortsetter under annonsen

Innsiden av hjemmekino-bilen er kledd i elegant, velur-aktig materiale, og med fire kinoseter som kan vris 180 grader kan hele familien samles i garasjen når far har kapret TVen for å se oppsummeringen av dagens sportsbegivenheter for fjerde gang på rad. For en syk mann.

HD og harddisk.

Flix hadde ikke turt vise seg i all offentlighet hvis ikke den hadde hatt DVD-spiller med HD-format (om det er HD DVD eller Blu-ray vites ikke), og med ekstra lagringskapasitet i form av en ekstern harddisk kan du proppe bilen full av så mange filmer at ferjekøen gjerne kan vare i flere dager.

Lydanlegget er THX og SDS-sertifisert, med høyttalere spredd utover hele bilen for en maksimal lydopplevelse.

Bilen er bygget av amerikanske Carlab, og blir helt sikkert ikke tilgjengelig for vanlig salg. Er du millionær, derimot ...

Kilde: Gizmag