Supersmart fesivaltelt

Resirkulerbart telt holder deg tørr.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter å ha sett bilder som dette, er det lett å forstå at noen rett og slett ikke har mage eller ork til å pakke sammen et gjørmebekledd telt og stappe det inn i bilen.

LES OGSÅ:

Forlatte festivaltelt er visstnok et større problem enn man skulle tro. Faktisk ble hele 10.000 telt dumpet i 2005. Derfor har designeren James Dunlop kommet opp med myhab. Dette er et resirkulerbart telt, som etter planen skal slippes på markedet samtidig med at festivalene braker løs neste år.

Myhab er laget av vanntett kartong og plastikk og skal kunne leies på festivalområdet. På innsiden finner du det mest nødvendige som en seng å sove på og lys. Alle som har fått mobiltelefoner eller andre eiendeler frastjålet fra teltet, kan glede seg over at myhab er utstyrt med en låsbart skap med PIN-kode, slik at du slipper å komme hjem til et robbet telt.

Det skal være plass til to personer i pappesken, men er du et ekte festivalmenneske får du helt sikkert stappet inn litt flere.

Lettvint.

Når rockebandene pakker sammen og det er på tide å vende snuten hjemover vil teltet bli tatt hånd om og resirkulert. Dette sparer deg for mye arbeid.

Men det beste med minihuset er nok at du holder deg tørr hele festivaluka selv om det skulle bøtte ned.

Kilde: pocket-lint

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!