Super-MC fra Vyrus

Gled deg til MC-sesongen.

Navnet Vyrus er lett å huske, men å huske betegnelsen 985 C3 4V krever definitivt sin mann. Når det gjelder dette beistet er vi imidlertid villig til å pugge litt.

LES OGSÅ:

Håndlagd moro.

Alle Vyrus-syklene er selvsagt håndlagde og hver eneste sykkel blir satt opp for å matche kjøperens vekt og kjørestil hos fabrikken i Rimini.

Toppfarten er oppgitt til 290 km i timen, noe som bør holde for selv de mest fartskåte rånerne som liker å legge ut video av seg selv på youtube. Motoren er forøvrig hentet direkte fra Ducati 999R, noe som betyr at det bør gå som en lek å lage smultringer utenfor din lokale kebab—pusher, og at lyden fra de to eksospottene kommer til å være så fet at du kommer til å bruke høyrehånda like frenetisk som en fjortenåring som drømmer om glamour-modeller.

Frontdempere?

Blar du deg gjennom bildespesialen til venstre vil du garantert legge merke til den noe spesielle svingarmen foran. Hvorvidt det fungerer like godt i praksis vet vi selvsagt ikke, men at du kommer til å bli et yndet fotoobjekt med denne mellom beina, det vet vi.

Sykkelen veier forøvrig knappe 157 kg, så her er det bare opp til ditt eget mavemål hva vekten blir med deg på plass.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Utrolig nok er det allerede mulig å kjøpe sykkelen, men her nytter det ikke med sparelån og såntno. Her prater vi byggelånskonto. Prisen er nemlig på 38.050 pund, eller rundt 450.000 kroner - og det er før norske avgifter og forsikringspriser.

Kilde: Vyrus.