Spill levende laptop

G1 og G2. Bærbare PCer med slike navn er ikke for hvem som helst.

Hvis du kjenner at rastløsheten brer seg i hele kroppen fordi du ikke har fått skutt en tysker eller amerikaner, eller fordi du ikke har fått kjøre i 250 kilometer i timen langs de lekreste bygatene i New York eller Paris på altfor lang tid, så har du sannsynligvis et problem og bør muligens oppsøke en profesjonelle pratmaker som kan hjelpe deg på vei mot et A4-liv med en sunn sjel i et sunt legeme.

LES OGSÅ:

Eller du kan gi blanke, og heller gå for Asus' siste bidrag til gamer-laptop-sjangeren.

Bokstaven er G.

Med G1 eller G2 kan du spille selv de mest krevende PC-spillene som finnes, og det enten du er på vei til Vladivostok (det lønner seg aldri å sette seg opp mot sjefen), eller bare sitter i kantina på skolen.

Laptopen kommer med to skjermstørrelser, 15.4" og 17", begge i widescreen. Ifølge Asus er dekselet på maskinene preget med en spesiell gravering, slik at alle kan identifisere deg som en uhelbredelig spillnerd.

Liksom-Ambilight.

G1 og G2 har dessuten en slags Ambilight-funksjon på hver sin side av skjermen, som lyser opp i samme farge som dominerer skjermbildet. Dette vil virkelig vekke oppmerksomhet på lesesalen, vil vi tro.

De mye brukte og svært kritiske spilltastene W, A, S og D er merket med egne farger, slik at du ikke trykker på for eksempel F, U og K (og U igjen) når panikken brer seg.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Maskinene blir drevet av Intels Core 2 Duo-prosessorer, har en bus-hastighet på henholdsvis 533 og 667MHz, har plass til 2GB RAM, og har enten et NVidia GeForce Go700 grafikkort med 512MB VRAM (G1), eller et ATI Mobility Radeon X1700-kort, også med 512MB VRAM (G2). Harddisken er minimum 80GB og maksimalt 160GB.

Kilde: Gizmodo