Sov trygt med smart dings

Småparanoid? Denne roer nervene.

Sov trygt med smart dings
Publisert

Å legge seg på et helt nytt hotellrom, og kanskje attpåtil i et helt ukjent land, kan være litt av en utfordring for nattesøvnen.

- Hva er den lyden utenfor døra? Hørte jeg noen ta i dørhåndtaket?

Paranoiaen har lett for å ta overhånd, og i verste fall vender du hjem fra ferie uten så mye som et minutt på øyet. Er du en engstelig sjel? I så fall kan Wedge Alarm være for deg.

Wedge Alarm er en smart liten sak som skal skyves under døra eller vinduet. Når noen tar i døra eller vinduet, vil en høyfrekvent lyd på 110db begynne å ule i fem lange sekunder.

Forhåpentligvis er lyden intens nok til at uvedkommende med dårlige baktanker begynner å løpe i samme retning som de kom igjen.

Ved siden av å gjøre nytte for seg når du er ute og reiser, kan den helt sikkert være grei å ha om du har små barn som kommer inn i tide og utide på soverommet der du og din kjære ligger.

Alarmen koster ca kr 100 fra denne siden (som kun sender til USA og Canada). Men den skal være mulig å få kjøpt fra ebay.

Kilde: coolest-gadgets.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer