Skitt fiske? Ikke nå lenger

Klokka som angivelig gir deg et bedre fiskeliv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Er sportfiskere også masochister? Eller vet de noe som vi andre ikke vet? Som at det å stå i en elv i fem timer for å fange en lilleputtfisk på 200 gram forlenger livet med flere år?

LES OGSÅ:

Vi krever effektivitet. Det kan det se ut som Origo Guide Pro-klokkeserien gir oss.

Fæsk! Æ vil ha fæsk!

Klokkeprodusenten Origo har i lang tid servert fjell- og friluftsfolket nyttige hjelpemidler, men har så langt manglet et tilbud til deprimerte fiskere - de som aldri får fisk.

Ved hjelp av temperatur- og trykkmålinger leser og analyserer klokka atmosfæriske data som forteller deg når det mest optimalt å vade ut i vannet for å fange kjempegjedda.

De samme dataene brukes også til å gi et mer eller mindre sannsynlig værvarsel, inkludert temperatur- og barometertendenser for de foregående 30 timene. Et altimeter med inntil 30 centimeters presisjon gir deg informasjon om hvor høyt over havet du befinner (er du under havflaten bør du tenke på å skifte hobby), og hvis du vil se hvor høyt og lavt du har vært de siste åtte timene er det også en mulighet for de statistikkhungrige.

Hjortejeger.

Ellers har klokka digitalt kompass, og tradisjonelle klokkefunksjoner som kalender og, eh, klokke.

Liker du best å skyte hjort kommer klokka også i en utgave som forteller deg når det er størst sannsynlighet for å treffe på nettopp hjort i skogen.

Vi tenker: Skal ikke folk som jakter hjort og fisk vite ting som dette? Kanskje det er en grunn til at de alltid må innom Rimi for å kjøpe fiskepinner på vei hjem fra en helgetur på fjellet?

Prisen er foreløpig ikke kjent, men basert på prisnivået på de andre klokkeseriene til Origo antas det at Guide Pro kan bli din for et sted mellom 300 og 550 kroner - pluss frakt og moms.

Kilde: OhGizmo!