Sjokkerende. Rett og slett sjokkerende.

No-Contact Jacket oppfordrer ikke akkurat til kontakt.

Steinaldermenneskene er ikke døde. De kan leve i skjul i måneder av gangen, før de plutselig får behov for å kaste seg over en uskyldig dame på byen. Hvis ikke den utkårede har tatt helt spesielle kurs som involverer svarte belter og hvite drakter, kan det gå riktig ille.

LES OGSÅ:

Strøm i sømmen.

No-Contact Jacket er en jakke som har sydd inn i sømmene det samme prinsippet som mange gutter erfarer i veldig ung alder når de later vannet ved et strømgjerde. En gjør det ikke så veldig mange ganger.

En liten knapp inni ene jakkeermet setter i gang et pulserende, støtvis strømangrep med en effekt på hele 80 000 volt, slik at angrepsmannen sannsynligvis løper bort med halen mellom beina.

Går på batteri.

Du slipper heldigvis å være koblet til strømnettet for at jakken skal fungere. En mann ville nok akseptert det, gitt hans inngrodde evne til å sette teknologi framfor estetikk. Men ikke en dame. En dame vet hva som ser bra ut, og en strømledning som henger og slenger ut fra jakkeryggen sender helt feil signaler.

No-Contact Jacket får derfor energien sin fra et beskjedent 9-volts batteri, mens et isoleringslag av gummi beskytter deg fra å bli et medium stekt kjøttstykke hvis du skulle være så uheldig å trykke på knappen samtidig som du klør deg i hodet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Når det er sagt: Denne jakken burde ha potensialet til å bli en fantastisk julegave for alle som elsker practical jokes. En god klem blir aldri det samme igjen.

Kilde: Gizmodo