Si farvel med stil

Kongen av pop avslutter med stil - det kan du også.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mote er ikke lenger bare for de som er i live, for i følge BornRich skal Michael Jackson begraves i en kiste av bronse, foret i blå plysj og naturligvis forgylt med 14 karat gull.

LES OGSÅ:

Prisen for herligheten skal ligge på rundt 25.000 dollar hos Batesville Casket Company, og modellen som heter The Promethean skal også ha blitt brukt i begravelsen til James Brown.

Noe for enhver smak

For der det er et marked dukker det selvsagt også opp flust av aktører, og har også du lyst på en skreddersydd løsning er det bare å velge etter egen smak og størrelsen på lommeboka.

Eller hva sier du om disse herlighetene?

image: Si farvel med stil

iPhone-kista


Hvis du ikke er lei av å skryte av iPhonen din enda, er dette alternativet noe for deg. Har du en annen mobil du foretrekker kan du også trøste deg med at de også lager ulike modeller på bestilling.

Dette skal også være et miljøvennlig alterntiv, ettersom hele kisten er laget av papp....

Mer om Creative Coffins får du her

image: Si farvel med stil

Luksus-kista


Denne kunne godt vært luksusutgaven fra sortimentet til Fischer & Fischer i ”Six Feet Under”, men prisen er heldigvis ikke så stiv som Michael Jacksons alternativ. Regn med rundt 24.000 norske kroner er likevel ikke gratis...

Cucoon-kista kan se mer av her

image: Si farvel med stil

Gamer-kista


Ekte gamere dør aldri, det er bare stedet de spiller på som forandrer seg. Faller du i denne kategorien bør du sjekke ut denne Counterstrike-kisten.

Har du dårlig råd kan du forøvrig sikkert få vennene dine til å hjelpe deg, den eneste forskjellen fra en vanlig gaming-pc vil jo strengt tatt være størrelsen på kabinettet...

Les mer om gaming-kista her

image: Si farvel med stil

Ditt eget favorittmotiv


Har du en glødende interesse som har fulgt deg hele livet kan du selvsagt smykke kisten med det. Disse spesiallagde oppbevaringsboksene for etterlivet lages etter ditt eget ønske.

Les mer her