Se hvor terroristene gjemmer seg

Jepp folkens, det du har sett på TV i flere år er nå virkelighet.

Bak denne herlige terroristfella står det diskrè selskapet Cambridge consultants, og nei — det er ikke de som står bak slankekuren med samme navn.

LES OGSÅ:

PRISM 200

er navnet på enheten som lanseres denne våren, og her er det virkelig noe for deg som a) liker agentfilmer/serier som James Bond og 24, eller b) bare er ute etter å skremme vettet av din tenåringsdatter og hennes nye kjæreste.

Fete fakta:

PRISM kan altså lokalisere mennesker (eller alt annet som puster) bak 40 cm tykke vegger og på avstander opp mot 10 meter. Enheten har også et bredt synsfelt, og resultatene vises i et 3D-bilde på selve enheten.

Den offisielle versjonen er selvsagt at PRISM 200 skal brukes av politi og etteretningstjenester for å fange farlige menn med onde hensikter. Vi kan i hvert konstatere at det å late som du ikke er hjemme når overvåkningstjenesten kommer på besøk ikke lenger vil bli hva det en gang var...

Et litt mer praktisk aspekt for oss her til lands er det kanskje at produktet også kan brukes av redningsmannskaper, f.eks. brannvesenet, som prøver å lokalisere beboere i et brennende hus. Til tross for det massive utseendet er vekten faktisk bare på 3,5 kg, noe som bør gjøre det enkelt å ta med seg.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Flere syke våpen, krigsleker og annet faenskap finner du her!

Kilde: Cambridge consultants