Roddler Strollers er råtasser

For deg med penger og barn. Pengebarn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Å ta steget inn i barnevognmarkedet for første gang, er som å bli sugd opp av en overjordisk støvsuger fra din egen stue, og så spinne jordkloden, og så bli sluppet ned igjen på et helt tilfeldig geografisk punkt i verden. Det krever en viss ny-orientering.

LES OGSÅ:

Roddler Strollers er derimot så genuint anderledes og rånete at du klarer deg uten orientering.

Alligator.

Barnevognene er laget av Kid Kustoms, og når et firma skriver Customs med K vet du at de forsøker å tenke utenfor boksen. Og at de mangler litt fantasi, når sant skal sies.

Roddler-vognene bygges etter kjøperens ønsker og spesifikasjoner, og ingen ønsker ser ut til å være for ville. Vil du ha skjermer med lykter over hjulene? Gjort. Alligator- eller strutseskinn på innsiden av bagen? Gjort. DVD-skjerm som kan bedøve den lille poden med synsinntrykk mens du shopper på Oslo City? Gjort.

Og når ordet pod først er brakt på banen: Trenger du eller Phillip-Alexander (2) en iPod-dock kan du naturligvis få med det også.

Prisene begynner på 14 000 kroner, småpenger hvis du ønsker å gi barnet ditt en forsmak på hva rikmannslivet innebærer av vanvittig pengebruk og snobbete oppførsel.

Kilde: Boing Boing Gadgets