Quik Pod gir deg sosiale antenner

Dagens dummeste? Ja, men litt smart også.

For et par år siden befant jeg og min bedre halvdel seg på toppen Empire State Building i fred og fordragelighet. Men i samme øyeblikk som vi skulle dokumentere besøket på en av verdens mest kjente bygninger falt det hele i grus. Nei, det skyldtes ikke Bin Laden, det skyldtes at armene våre ikke var lange nok til å få tatt et skikkelig bilde av the dynamic duo på New York-tur.

LES OGSÅ:

Et kamera uten skikkelig vidvinkel behøver nemlig større avstand til objektet enn en vanlig menneskearm tillater, og hvis du prøver får du bare med litt kinn, litt øyne, litt munn og litt ører. Det er alt.

Sosiale antenner.

Med QuikPod er løsningen derimot en liten teleskopantenne unna. Fest kameraet på Quik Poden og dra den ut. har kameraet riktig avstand til de solbrente ansiktene, og det uten at du behøvde involvere et eneste medlem av lokalbefolkningen. De er jo som kjent ikke til å stole på.

Et lite speil på Quik Poden gir det anledning til å ta bilder med det rette utsnittet, og du kan faktisk bruke stativet til noe nyttig hvis du desperat forsøker å ta bilder av 17. mai-toget fra bakerste rekka. Men du vil bli lagt merke til, og kanskje også lagt i bakken hvis det skjer i the land of the free.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Lett.

Kameraet kan maksimalt veie 450 gram, så speilreflekskamera med dyre, tunge objektiv vil sannsynligvis knekke den 100 gram tunge polykarbonat- og aluminiumsantennen - og humøret ditt.

Quik Pod koster 250 kroner (uten frakt og mva), og kan for eksempel kjøpes her.