Pulse Barryvox viser at det er liv i deg

Ikke på en sånn party-party-måte, men mer på en jeg er fortsatt ikke død-måte.

Den dagen det finnes full internett-dekning, kjøpesenter, kino og kanskje en sushi-restaurant eller to i fjellet, kan det godt være at jeg tar med meg to treplanker fra Maxbo og legger ut på tur i påskefjellet med ryggsekken full av utstyr som går tom for batteri i løpet av en dag.

LES OGSÅ:

Svarte. Ok, det kommer ikke til å skje da heller.

Pulserende.

Men for de som faktisk tilber snøgudene i påsken kan denne snøskredsenderen kalt Pulse Barryvox bokstavelig talt være den som redder livet ditt idet du blir fanget av snøskredmonsteret - som du trodde var lyden av magen som rumlet litt fordi du ikke hadde spist siden frokost.

Denne skal du ha på deg hele tiden, og når du ligger under altfor mange kilo vil den sende ut informasjon om din helsetilstand til redningsmannskapene. Den vil naturligvis også sende ut et standard sporingssignal slik at de faktisk finner deg.

Også en mottaker.

Hvis du mot formodning skulle være den heldige som slipper unna skredet kan du likevel begynne redningsarbeidet umiddelbart. Pulse Barryvox er også en mottaker, slik at du kan se hvor resten av gjengen din befinner seg under snøen.

Prisen på hver sender (og mottaker) er 4000 kroner (veil.). Hadde du hatt den på deg nå ville du sett at pulsen din gjorde et lite hopp, fordi pulsen din vet like godt som deg hvor mye penger du har igjen på kontoen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Wired Gadget Lab