Powersurf FX: Årets vannsportleke

Det blir ikke bedre enn dette sommeren 2007.

 Foto: www.surfango.ca
Foto: www.surfango.caVis mer

Har inkassobyrået beslaglagt yachten din, eller er du rett og slett bare lei av å lete etter bølger?

LES OGSÅ:

Uansett svar, Surfango Powersurf FX er løsningen.

Motorsurf.

Kort foralt er dette et surfbrett med motor, og som du ser på bildene til venstre eller på videoen under teksten her, så blir det neppe mer morsomt enn dette på stranda i 2007.

Den lille 4-takts motoren yter 9,5 hk, og selv om det ikke høres så mye ut så får den faktisk opp surfebrettet i hele 40 km/t. Motoren har selvsagt EL-start, og den håndholdte gassen er utstyrt med start og stopp-knapp.

Øvelse vil gjøre mester.

Du skal styre Powersurfen ved å flytte vekten din fra side til side, om du klarer å holde balansen da, for her må det nok en del trening til. Den store sukkerbiten er jo at du garantert vil bli kongen på haugen når du begynner å få teken på det.

De australske gutta i Surfango lover også at doningen skal være tilnærmet lydløs, noe som nok er en fordel ettersom doningen neppe vil være typegodkjent her til lands.Hvis du likevel ikke klarer å vente er det bare klinke til, vi skal i hvert fall ikke sladre. Prisen er 3.500 australske dollar, som tilsvarer 19.000 norske kroner, og du kan velge mellom hvit, gul, rød eller blå farge i denne nettbutikken

Trykk her for flere kule, hotte, sprø og saker!

Kilde: Surfango.ca