Overvåk bilen din meter for meter - gratis!

3dTracking redder dagen enten du er paranoid, eller bare lei av å krangle med regnskaps-avdelingen.

 Foto: & video Per Ervland
Foto: & video Per ErvlandVis mer

For oss som har vokst opp med amerikanske høykvalitets action-filmer er bare tanken på å se hvor venner og kjente befinner seg akkurat nå forlokkende. Enda mer interessant blir det når du også kan sitte foran PC-skjermen og se hvor og hvordan personene forflytter seg.

LES OGSÅ:

Vel, nå er det altså mulig - og du kan prøve programmet helt gratis.

Perfekt for deg - og din revisor.

Før din paranoide personlighet tar helt av bør vi kanskje poengtere at selv om dette systemet nok gir deg uante muligheter for å kontrollere hvorvidt kjæresten eller datteren din faktisk er der de påstår de er, ja så er nok 3dTracking-systemet i hovedsak laget for de som faktisk kjører mye i jobben.

For budbilfirmaer og alle andre som er nødt til å skrive nøyaktig kjørebok for å få sin etterlengtede kilometergodtgjørelse er nemlig dette midt i blinken:

  • De som sitter på sentralen har nemlig full oversikt over hvor alle de ansatte til enhver tid befinner seg. Som du ser i denne {{video}}-en sendes signalene ut fra mobilen din cirka hvert minutt. Via en hvilken som helst pc-skjerm med nettilgang kan man altså se hvor bilen til enhver tid befinner seg, hvilken hastighet den har osv. osv.
  • Opplysninger som f.eks. dato, tid, antall kjørte kilometer, start- og stopptid, og ikke minst hvor lang tid den enkelte sjåfør/bil har brukt på det enkelte stoppested blir automatisk loggført. Resultatet er ganske enkelt at du har full dokumentasjon på når og hvor langt du faktisk har kjørt når skjemaet for kilometergodtgjørelse skal fylles ut.

    Sjekk {{video}}-en for mer informasjon!

Hva trenger du?

Per dags dato trenger du en mobil med windows mobile operativsystem, om mobilen har innebygget eller ekstern GPS spiller derimot ingen rolle. I følge Morten fra 3dTracking skal det heller ikke ta lang tid før du også kan bruke Nokia N95 og 6110 Navigator.

Prøv selv - gratis!

Prisen for programvaren er vanligvis 150 kroner (ekslusive moms) per måned, men nå får du 21 dager gratis prøvetid - forutsatt at du har en windows mobile-kompatibel mobil med GPS-mulighet,

Trykk her for å laste ned gratis demoversjon fra 3dTracking

Enda en utgave - som alltid vil være gratis.

Vil du ha en enda enklere tjeneste som er helt gratis kan du også prøve Free.3dtracking, men merk deg at den er uten rapporter, at den bare støtter en bruker, og mangler kjørebok.