Nye verstingsykler fra DBS

For deg som vil sykle der andre klatrer, eller bare så kjapt som mulig.

DBS satser for fullt på Freeride-segmentet og de nye toppmodellene er både utarbeidet, og testet av norske ekstremsyklister før de nå kommer til din lokale sykkelpusher.

LES OGSÅ:

Toppmodellen heter DBS Freeride 029 og koster den nette sum av 25.000 kroner. Men da får du til gjengjeld den tøffeste DBSen noensinne. Synes du det blir litt for dyrt kommer det også en noe enklere utstyrt modell til 17.000 som heter 039.

(Se store bilder til venstre her!)

Men det er flere DBS-nyheter på vei, blant annet kommer det en ny Intruder mountain-bike, men den mest spennende godbiten er likevel landeveissykkelen som ser ut til å kunne psyke ut selv den mest fanatiske utstyrsfantast.

85.000 kroner!

Bianchi 928 Carbon SL 10S er sykkelen for deg som liker å late som om du sykler Trondheim-Oslo minst en gang i uka.

Karbonramma er produsert med Nano-teknologi, som vi selvsagt ikke aner hva betyr, bortsett fra at vekten blir latterlig lav uten at det går på bekostning av rammens stivhetsgrad.

Totalt veier faktisk rammen mindre enn 1 kg, og da sier det seg selv at prisen også blir deretter. Regn med rundt 85.000 kroner for denne toppmodellen, noe som antagelig er litt overkill for de av oss bare sykler til og fra jobben.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Du finner bilder av alle modellen til venstre her.

Kilde: DBS.