Nødhjelp

Floraen av nødbatterier blir bare større og større, men heldigvis blir noen av dem mindre og mindre.

Før het det tar du livsløgnen fra et menneske tar du også lykken fra ham i samme slengen. Nå heter det dør mobilen, dør personen som holder den nøyaktig fire sekunder seinere.

LES OGSÅ:

Det er derfor det eksisterer en lang rekke produkter som kan kobles rett i mobiltelefonen, og som gir den nok strøm til å fullføre den lange samtalen om "pizza eller pasta?" som du hadde med fruen idet batteriet døde.

Liten, men stor.

Cellboost er så langt en av de minste engangs nødstrømbatteriene vi har sett. Det kobles rett i mobiltelefonen (eller iPoden), og gir rundt en times samtaletid, og hele 60 timer standby. Den lader og gir strøm til mobilen eller eplespilleren fra Apple samtidig, slik at du kan bable i vei mens den lader - til de andre personene på venterommets store fortvilelse.

De miljøvennlige - det ekskluderer med andre ord den rødgrønne regjeringa - vil dessuten sette pris på at Cellboost ikke inneholder kvikksølv, slik at du kan kaste det sammen med vanlig husholdningsavfall etter bruk.

Mobilversjonen av Cellboost koster 60 kroner, Treo og BlackBerry-versjonen 70 kroner, mens iPod-utgaven lopper deg for cirka 85 kroner.

Kilde: Tech Digest