Midland ER102 er bedre enn værmeldinga

Drittværet kommer alltid når du minst venter det. Det er ihvertfall unnskyldningen du pleier å bruke.

Så der var du, da. Ute på sjøen med fersk meitemark, siste utgave av Playboy Fiskaren, og en fiskestang som kan tåle alt fra ti grams sild til småhaier på 200 kilo.

LES OGSÅ:

Men fordi ukas fjerde reprise av "Alle Elsker Raymond" gikk samtidig med værmeldinga valgte du naturlig nok det første, selv om skyene i horisonten ser mørkere ut enn lungene til en storrøyker.

Radioredning.

Midland ER102 er kanskje ikke den mest sexy dingsen vi har sett på årets CES-messe, men det er kanskje en av de nyttigste. Tror vi. Vi har ikke vært i havsnød siden vi satt og grein i en sølepytt da vi var to, og var sikker på at vår siste time var kommet.

ER102 er en avansert, men likevel svært folkelig nødradio. Den kan blant annet få strøm fra en dynamo (som du gir liv til gjennom manuell, fysisk kraft), og har sju værkanaler som du enkelt og raskt får tilgang til fra fronten via en enkel svitsj.

Lommelykt.

Den er naturligvis vanntett, og en lommelyktfunksjon viser redningsmannskapene nøyaktig hvor prammen din ligger opp-ned. AM/FM-radioen er fin til de dagene hvor alt går etter planen og sola skinner, mens et termometer forteller deg temperaturen (i lufta - ikke forsøk å stikk den opp der sola aldri skinner).

Artikkelen fortsetter under annonsen

Pris og tilgjengelighet er ukjent, og kanskje er Midland bare forbehold uheldige amerikanere. Men kjekk å ha er den uansett.

Trykk her for flere fete saker fra årets dingsemesse - CES 2007!