Massasjeball for fingertupper

Danball skal gjøre deg mindre irritabel.

Du har kanskje aldri tenkt så mye over fingertuppene dine. De bare er der. Mest sannsynlig er det ikke dem du først og fremst tenker på hvis du bestiller deg en helaften hos massasjedamen på hjørnet.

LES OGSÅ:

Men tro det eller ei – en ekte fingermassasje skal faktisk gjøre underverker for kropp og psyken og det hele springer ut fra en gammel japansk massasjekunst som heter shiatsu.

Men hvis du ikke er omringet av japanske massører, så kan du i stedet stikke fingrene dine ned i Danball. Danball er nemlig teknologiens svar på shiatsu.

Plug and play.

Massasjeballen aktiveres i det samme du presser fingrene ned i fingerhylsene, og et infrarødt lys vil sørge for å fjerne ethvert ømfintlig punkt i enhver fingertupp.

For at du skal få den ultimate avslapningen, så er ballen også utstyrt med beroligende musikk som vil begynne å spille under den infrarøde massasjeøkten.

Kort og godt.

Kun ett minutt med fingermassasje skal være nok til å få kroppen til å slappe av. Og resultatet skal være at du vil føle deg mindre stresset, eventuell hodepine vil fordufte og var du irritert før massasjen, vil du føle deg mindre irritert etterpå.

Japansk massasjekunst, altså. Om ballen virker så godt som produsenten selv hevder, er naturligvis et annet spørsmål.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Men til drøye 14 000 kroner så bør den virkelig det.

Kilde: japantrendshop.com