Livredding fra Lifetimer

Det er ikke alt som er verdt å huske, men visse ting bør du bare ikke glemme.

Hvor lenge er det egentlig til ferien din begynner? Du er arbeidsledig, sier du, og har permanent ferie? Vel, da ønsker du sikkert å vite hvor lenge siden det er det ble noe på deg, slik at du kan grave deg enda lenger ned i selvmedlidenhet.

LES OGSÅ:

Vi er her for å muntre deg opp.

Tell ned.

Lifetimer-klokka har en rekke med ikoner dandert rundt displayet, hvor du for eksempel kan plotte inn viktige merkedager og antall dager det er igjen til sommerferien. Trykk på knappen så får du opp den ubehagelige sannheten om at det er 300 dager, tolv timer og fire minutter til neste Syden-tur.

Du kan også legge inn bryllupsdager, hvor lenge det er til vafler i kantina, eller hvor lenge det er til neste fotball-VM. Lifetimer teller ubønnhørlig ned - eller opp.

Tell opp.

Du kan nemlig også ta tiden siden sist lønnsforhøyelse slik at du kan hamre klokka hardt i bordet ved neste medarbeidersamtale.

Kalenderen strekker seg til år 2050, og er du snart ferdig med det du skulle gjøre på denne jorda uansett.

Prisen er rundt 180 kroner, og Lifetimer kan bestilles her.

OPPDATERING: Nei, det kan du ikke. Bestille den, altså. Gjøkhuene hos I Want One Of Those sender tydeligvis bare til EU-land, som betyr at de kan ta seg bryet med å sende klokka til Sverige, men ikke Norge. Enda en grunn til å enten kjempe mot EU med all sin kraft, eller kjempe for EU med all sin kraft.

Artikkelen fortsetter under annonsen