Landkrabbe uten vannskrekk

Lowrance iWAY 600C oppfyller alle navigeringskravene til et moderne, velstående menneske. Men heller ikke denne GPSen finner fram til meningen med livet.

Du har fått tak i drømmebilen, du har endelig fått låne et lite afrikansk lands statsbudsjett for å investere i drømmebåten, men ikke tale om om du har tenkt å gjøre noe så umoderne som å veksle mellom to GPSer idet du tar deg fra strand til land og tilbake igjen.

LES OGSÅ:

Lowrance iWAY 600C er ikke bare enda en parasitt på ryggen til Apples "i", den er også en komplett GPS som fungerer like bra på sjøen som på landeveien.

Den kan presisjonsnavigere seg gjennom farlige rev og grunt farvann, og gir deg detaljert informasjon om havbunnskonturer i både kyststrøk og innsjøer.

Fine specs.

Den vanntette pakken har en stor 5" skjerm, svært høy oppløsning, trykkfølsom skjerm, 30GB harddisk og både MP3-spiller og FM-sender. Dermed kan du faktisk spille av musikkfilene dine gjennom et skikkelig anlegg, og ikke de suppetynne høyttalerne som vanligvis sitter i GPSer.

Den eneste mangelen er at iWAY 600C bare er tilgjengelig for det amerikanske og canadiske markedet, med de kartbegrensningene det medfører.

Prisen i USA er cirka 5000 kroner. Kryss fingrene for at noen plukker opp land pluss vann-idéen raskere enn du kan si svarte!!! sleng ut redningsbøya, mor har gått i vannet!.

Kilde: GPS Lodge