Koselig med rosa?

Konica Minolta har laget noe som ikke likner på noe annet. Den såkalte arbeidshuben skal visst nok være hyggelig.

Du tror kanskje at det er den lange arbeidstida, de tørre brødskivene i nistepakka og de begravelsesagent-triste kollegaene dine som gjør at hver arbeidsdag føles som fire år i en arbeidsleir på Grini.

LES OGSÅ:

Du tar feil.

Grått er trist.

Det er det enkle faktum at datamaskinenen, telefaxen, kontorpultene og alt det andre som finnes innen en fem meters radius av boksen hvor du lider deg gjennom uka som en moderne martyr, finnes i sort og grått. Sort og grått er de kjedeligste fargene i verden, og ekspertene er til og med i tvil om de i det hele tatt kan kalles farger.

Konica Minolta har derfor laget en konstruksjon som er så hinsides all fornuft at du ikke vil gjøre annet enn å hige etter pusten hele uka.

Høbb.

C250 er en såkalt bizhub, eller arbeidshub på dårlig oversatt norsk, som inneholder en LCD-kontrollskjerm, DVD-spiller, høyttalere, scanner, skriver, kopi- og faksmaskin — og en espressomaskin.

Den er dyppet i så mye psykedelisk rosamaling at selv Jimi Hendrix kunne oppholdt seg noen dager sammen med alt fra finansfolk til hardcore revisorer.

Fargespill?

Hvis det var så enkelt at psyke farger kunne få uka til å gå raskere, ville den lilla, blå og rød baderingen som rørleggerne glemte igjen her forrige gang de fikset kloakksystemet vært nok til å få oss gjennom uka uten de sedvanlige koffeinoverdosene. Slik er det ikke.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Men vi ønsker Konica Minolta lykke til. Bare se på bildene til venstre. Makan til heite, dampende kontorflørtblikk skal du lete lenge etter. Og alt er C250s fortjeneste.

Konica Minolta — connecting people.

Kilde: Gizmodo