Kofferten med det rare i

Litt som det moderne kjøkken: Man blander ulike stiler, og lager noe helt nytt.

Vanligvis betyr å tenke koffert at du ikke kan se et eple eller en håndball uten at tankene vandrer i retning tunneler, bøtter og de tøyhylsene en trer over paraplyen når den ikke er i bruk. Hvis du forstår.

LES OGSÅ:

Nytt på nytt.

Fra og med i dag er ikke det uttrykket lenger det samme. Fra og med i dag betyr å tenke koffert at du tenker på mirakuløse The Suitcase Bike, eller koffertsykkelen som vi døper den på norsk.

Sykkelen er laget i Kina, landet som sannsynligvis står for nittisju prosent av all industriell masseproduksjon for tida, og er egentlig et lite underverk teknisk sett. Hele sykkelen får plass i en liten koffert, som vi antar betyr at den for eksempel kan sjekkes inn på fly uten at du må betale i dyre dommer for å få sendt den som spesialbagasje.

Er det nyttig? Tar man ikke bare drosje eller hestekjerre hvis en er i utlandet?

Ikke så dyr.

Uansett, "nyttig" er bare et annet ord for "kjedelig". Poenget er at det er mulig, og sykkelen imponerende nok vil bli satt i masseproduksjon i det sykkelglade landet i Østen.

Prisen vil ligge på rundt 400 dollar, eller rundt 2500 kroner, og vil helt sikkert passe perfekt sammen med det sammenleggbare treningsapparatet og monopolbrettet som brettes sammen. Det er en vidunderlig ny verden!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sjekk video/animasjon av The Suitcase Bike under.

Kilde: Tree Hugger