Klarer du holde Archos 704?

Dette er bærbar video helt på grensen til stasjonær video.

Du skjemmes ikke over å sprade rundt i byen i gul regnvest, oransje regnbukser og en flosshatt på størrelse med en liten skyskraper i New York.

LES OGSÅ:

Da er du rette personen for Archos 704-WiFi, det største bærbare mediespillermonsteret på markedet.

Skjermen alene er på sju tommer, og har en oppløsning på 800x480 piksler. Det gir ikke helt et vaskekte 16:9-format, men det er i samme nabolaget, der de litt mer rampete, anarkistiske gutta bor.

Bra batteri - mye plass.

Harddisken har plass til 80GB med foto, musikk og video, og den forvokste boksen kan spille MPEG-4, AVI og WMV-video uten å hikke. På lydsiden takler den MP3 og WMA, mens ekstra plug-ins, som sikkert koster penger, er det også mulig å spille av h.264 og MPEG-2 (video), og AAC (lyd).

704-WiFi har dessuten nettleser fra Norges nettstolthet Opera, og, som navnet allerede har minnet oss på flere ganger, trådløs nettforbindelse. Legg til PDF-leser, hele fem timers videoavspilling, og en docking-stasjon (tilleggsutstyr) som tillater opptak fra TV direkte til enheten, så har vi en vinner.

Bortsett fra prisen. I USA må du ut med 550 dollar, eller rundt 3400 kroner, som blir atskillig mer når/hvis den kommer til Norge.

Kilde: Engadget