Kjøp deg hvit jul

Når naturen ikke leverer varene må du jukse litt.

Drømmer du om hvit jul ser det ut til at du kommer til å bli skuffet i år. For selv om kulda såvidt har begynt å komme lar altså snøen vente på seg.

LES OGSÅ:

Redningen er imidlertid nær om du er villig til å jobbe litt for saken.

Lag snøen selv.

Trikset er selvsagt å lage snøen selv, ved hjelp av en snømaskin. Ikke noe hokus-pokus det - ski-anleggene har gjort det i årevis allerede, og dette har lenge vært en populær greie hos rike amerikanere in the u-s-of-a.

Alt du trenger er egentlig kulde, en snømaskin som du leier, samt en høytrykkspyler som pøser på med vannet som så skal omdannes til snø.

Oa hele natten.

Strengt tatt bør du også regne med å holde på hele natten om hele huset, hagen og innkjørselen skal dekkes med snø - og det er akkurat det de har gjort på det øverste bildet til venstre her.

Trykker du på den øverste videolenken på Snowathomes nettsider, så får du også en fet video av hvor mye snø de klarte å lage på en natt.

Imponerende, ikke sant?

Toppmodellen til Snowathom ligger på rundt 4700 kroner, og, ja det høres kanskje dyrt ut. Likevel: Det er en liten sum penger når du tenker på hvor misunnelig naboene kommer til å bli.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les om flere utrolig dingser her!