Jet Airways tilbyr luksuskabin i lufta

For en bøtte tusenlapper får du flatskjerm og stor seng.

Global oppvarming er et ikke-tema for Jet Airways, som snart vil tilby luksuskabiner for reisende mellom London og India. For 4000 pund, altså rundt 50.000 kroner, får du et privat rom på åtte kvadratmeter ombord på flyet. Der kan du boltre deg i champagne og god mat, mens øvrige passasjerer sitter trangt og ubehagelig på andre siden av veggen.

LES OGSÅ:

Dette er med andre ord løsningen for deg som ikke er rik nok til å kjøpe eget privatfly, men som likevel har nok penger i banken til å kunne kreve litt luksus i lufta.

Flatskjerm og garderobeskap.

På veggen i luksuskabinen henger en flatskjerm på 32 tommer og du kan velge mellom en haug ulike filmer for å få den ni timer lange flyturen til å gå fortere. Hvis du flyr alene kan du enkelt konvertere de to stolene i rommet til en seng på litt over to meter. Klær og andre ting du har tatt med deg i håndbaggasjen kan du plassere i ditt eget private garderobeskap.

Hvis du foretrekker å være effektiv fremfor å kaste bort tiden på film og søvn, tilbyr suiten kontorfasiliteter slik at du får jobbet litt.

Prisen er slettes ikke ille tatt i betraktning hva du får. Til sammenligning må du betale 5,674 pund, altså nesten 70.000 kroner for første klasse hos British Airways første uka i juni.

Har du penger nok kan du med andre ord snart si farvel til siklende medpassasjerer, krampe i leggen, vassen flymat og elendig søvn. Vi andre må leve med drømmen.

Hver Boeing 777-300ER fra Jet Airways vil være utstyrt med åtte slike luksussuiter. Første fly tar av fra Heathrow 5. mai.

Kilde: thisislondon