iTurbo: Nødstrøm i en liten tube

Å gå tom for iPod-strøm kan være første steget på vei mot Det Store Sammenbruddet.

Nylig sto Steve Jobs på en scene i San Francisco og slengte dritt om andre tekno-produsenter, fordi de tjener penger på å lage dumme mobiltelefoner. Det han glemte å si var at Apple tjener penger på å selge smarte mp3-spillere med idiotiske batteriløsninger.

LES OGSÅ:

Slutt på panikken.

Batteriet i iPoden er nemlig ikke ment å erstattes, så etter hvert som kapasiteten blir dårligere og dårligere, går det kortere og kortere tid mellom hver gang du mister fatningen fullstendig, bare fordi du var midt i dagens desidert verste karaokeprestasjon på Karl Johan da iPod-batteriet ble flatt. Igjen.

iTurbo er en smart løsning som gjør at øyeblikket hvor du klikker blir veldig kort.

Livskvalitet.

En liten beholder som har plass til ett eneste AA-batteri er alt som skal til. iTurbo kobles til iPodens dock-inngang når den har gått tom for strøm, og gjør at musikkmaskinen holder ut i flere ekstra timer. Et liv etter døden, med andre ord.

Batteripakken er kompatibel med de aller fleste iPodene, og koster rundt 200 kroner.

Produsenten av iTurbo lager også en batteridrevet lader, TC2, som drives av to AA-batterier. Det skal gi nok strøm til opptil to fulle ladinger, noe som gjør at den tolv timer lange flyturen til Sør-Amerika kun kan ødelegges av turbulens - men ikke av et iPod-sammenbrudd.

Artikkelen fortsetter under annonsen