Ikke for idioter

Alarmen som krever høy IQ.

Ikke for idioter
Publisert

Hvis noen vekker deg om morgenen og spør om du vil delta i en frokostrunde med Trivial Pursuit, vil du mest sannsynlig takke pent nei.

Det er med hodet som med andre deler av kroppen: Det trenger å varmes opp før det er i sitt rette S. Mest sannsynlig har du evig nok med å fordele riktig antall skjeer i kaffetrakteren, finne to av samme par sko osv.

Men akkurat det bryr denne vekkerklokka, satt sammen av selveste Mensa-klubben i England, seg lite om.

Hjernetrim.

Vekkerklokka er utstyrt med en intens alarm med en slags dobbel funksjon: På den ene siden vekke deg, på den andre siden som et alarmerende nødskrik om at du trenger å trimme hjernekapasiteten.

For skal du kvele alarmen blir du nødt til å huske og gjenta en tilfeldig sekvens av fargede lys ...

Hvis du ikke lykkes, eller er for treg, vil alarmen bare forsette, mer og mer intenst – helt til du eventuelt finner fram verktøykista, gyver løs med en solid hammer og lar innmaten hagle mot veggen.

Noe å gi i gave til en sjef du ikke liker, kanskje? Et dårlig tegn hvis han får dårligere og dårligere hørsel i så fall …

IQ-alarmen selges fra Ebay for ca 300 kroner.

Kilde: gizmodo.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer