Ikke det peneste vi har sett

Men du blir lagt merke til i trafikken.

Mange kvinner vil nok med rette hevde at endel menns oppførsel i trafikken likner et slags primalt sandkasseslagsmål, hvor det er om å gjøre og demonstrere at størrelsen på ens reproduktive organer bestemmer hvem som er sjef på veien. Mange menn vil hevde mange ting om mange kvinner, men det skulle tatt seg ut om vi gikk inn på det i denne saken.

LES OGSÅ:

Uansett - noen driftige amerikanere med forretningssans dobbelt så stor som smakssansen, har gått hen og laget produktet alle aggressive trafikanter har ventet på: Bil-ballene.

Nøtter.

Det velklingende navnet Bumper Nuts ("støtfangerballer") er mer eller mindre et salgsargument i seg selv, og de ikke spesielt attraktive, forvokste testiklene skal som navnet tilsier festes på støtfangeren.

Neste gang du raser forbi en traktorfører som okkuperer hele veibanen vil vedkommende umiddelbart skamme seg, fordi han vet at hans utstyr aldri blir så stort som utstyret du har hengende fra støtfangeren.

Billig moro.

Bumper Nuts koster mellom 20 og 50 dollar (mellom 100 og 250 kroner), og leveres i utførelsene smoking-svart, balleblått, brannmansrødt, hudfarget, saftig oransje, stål(!) og skinnende bronse.

Nettsida til produsenten er styggere enn et medlemsmøte i Ku Klux Klan, men det får sikkert jobben gjort. For hillbillier er "markedsføring" som kjent bare et annet ord for "f*en".

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bumper Nuts sender forøvrig til Norge, så her har du virkelig sjansen til å gjøre inntrykk på borettslagets øvrige beboere.

Kilde: En kamerat av dingz-redaktøren