I overkant praktisk?

Babyfolket kjenner stort sett ingen grenser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det skjer noe med deg når du plutselig sitter med en baby mellom hendene. Da tenker vi ikke først og fremst på de søvnløse nettene eller de alt annet enn sømløse dagene, men på hvordan det aller meste plutselig blir målt i om det er praktisk eller ikke.

LES OGSÅ:

Ser det bra ut? Glem det. Funker det? Hindrer den oransje Helly Hansen-dressen gulp på klærne? Fint, jeg tar to! Når vi ser Peekaru får vi litt samme følelsen.

Værhard

Hensikten med det poncho-aktige plagget er naturligvis ikke å sørge for at alle som kjenner deg får seg et ubehagelig Alien-øyeblikk, men at babyen ikke skal begynne å fryse mens du er ute med bæreselen.

Blir du overrasket av kjølig vær på tur, slenger du simpelthen Peekaruu over deg selv og babyen. Med to hodehull er det god plass til både mor (eller far) og barn.

Peekaru er laget av 85 prosent resirkulert saueull, og skal passe sammen med de fleste bæreseler, inkludert "Baby Bjorns, Hotslings, Ergos, Mei Tais, og Wraps". Glidelåser i siden skal gjøre påkledningen så uproblematisk som mulig for babyen.

Pen?

Det noe spesielle plagget kommer i flere størrelser og farger, og lages i både herre- og damefasong.

Som om noen bryr seg. Hvis far ser at det er nyttig, har han naturligvis ikke noe i mot å kle seg i noe som ser ut som en gravid havresekk med hovne pupper.

Peeakaru koster 80 dollar (rundt 550 kroner uten frakt og moms), og kan formodentlig kjøpes her.

Finn frann i fjellet med denne GPS'en

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!