Foto: Bulletproof clothing design.
Foto: Bulletproof clothing design.Vis mer

Hvor er motepolitiet?

Endelig en god nyhet til B-gjengen og andre mafiabrødre.

At enhver ekte VIP og superkjeltring er nødt til å venne seg til et liv bak sotete ruter i armerte luksusbiler er en ting.

LES OGSÅ:

Noe helt annet er det å måtte gå med skuddsikre vester som ikke bare gjør at de ser feite ut, men som også får dem til å svette som om de har dårlig samvittighet – noe de som kjent aldri har.

Skuddsikre klær.

Champagnekorkene spratt derfor i været da de første skuddsikre klærne begynte å komme på markedet.

Og dette er visstnok ikke tull, klærne skal tåle skudd fra 9 mm pistoler, 44 Magnum og 3.57 revolver.

Dessverre varte ikke lykkerusen lenge, for var det noe verdens motepolitistyrker lo godt og lenge av, så var det utseendet til de tunge og kjipe jakkene. Med klesbutikken Bulletproof clothing design er det imidlertid andre boller.

Slankekur.

I tillegg til at designet nå er satt i fokus har ny teknologi gjort at vekten på en skuddsikker jakke har gått ned fra 4,5 til 1 kg. Mannen bak bulletproof-butikken er for øvrig en ubeskjeden fyr og kaller seg like godt «The Armani of bulletproof clothing».

Om det er selvskrytet som hjelper er usikkert, men butikken går i hvert fall godt. Omsetningen i fjor var på over sju millioner dollar, fordelt på frakker, dresser, blazere, vester og jeans og prisene ligger fra 500 dollar og oppover.

Så gjenstår bare spørsmålet da:

Synes du klærne ser greie ut, eller er de fortsatt så stygge at det nesten er bedre å bli skutt enn å bruke dem? Si hva du mener i diskusjonsgruppen under her!

Kilde: luxuryreviewer og Bulletproof clothing design