Hvis du er og blir en snik

Objektiv som lurer motivet.

Alle som har forsøkt å bilder av barn vet at de i samme øyeblikk som de får kameraet i ansiktet blir like selvbevisste som en programleder på TV som plutselig blir usikker på om han faktisk dro opp gylfen etter det litt for kjappe toalettbesøket før sending. Slikt blir det ikke alltid bra bilder av.

LES OGSÅ:

Super-Secret Spy Lens (intet mindre) er et produkt som burde eksistert for lenge siden som ifølge kjennere har vært på markedet siden Julius Cæsar regjerte romerriket, men som her er laget i enda en ny variant. Den kan hjelpe både barneforeldre og perverse griser å ta de bildene de ønsker - uten å bli oppdaget.

Lurendreier.

Det ser kanskje ut som et objektiv, men er egentlig en forlengelse som skal festes utenpå objektivet som står på speilrefleksen.

Når det er gjort kan du plutselig ta bilder til både venstre og høyre, og opp og ned for den saks skyld - samtidig som det hele tiden ser ut som du tar bilder foran deg.

Adapteret inneholder et speil, og ettersom Super-Secret Spy Lens kan dreies 360 grader kan du i prinsippet ta bildet av hva som helst - så lenge det ikke befinner seg foran deg.

Naturlig.

Barna dine vil med andre ord tro at du står og tar bilder av potteplantene i hjørnet, mens du egentlig knipser dem mens de holder på med såkalt naturlig lek.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Produsenten lover at bildene vil se like "skarpe og pene ut" som vanlig (forutsatt at du vet bak-fram på et kamera), noe som høres oppsiktsvekkende ut all den tid spionforlengelsen bare koster 50 dollar (rundt 360 kroner).

Den lille sniken kan leveres med en rekke tilpasningsringer for ulike filterdiametere på mellom 46 og 77 millimeter, og skal fungere like bra på fast- som på zoomobjektiv.

Personer som absolutt ikke vil bli tatt bilde av bør fra nå av holde et godt øye med personer som står og tar bilder med et hull i objektivet. Det kan være du havner på Internettet før du vet ordet av det.

Kilde: Gizmodo