Hukommelsen er ikke hva den var

Spesielt ikke når klokka blir 03:45. Ups, der var kredittkortet borte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Du skal ikke være så redd for at kortnummeret ditt kommer på avveie på Internett. Du skal derimot være veldig redd for at det forsvinner når du befinner deg på en brunslitt bar i Praha, og klokka er 03:40.

LES OGSÅ:

Farvel, VISA-kort. Hei-hei, Skandiabankens kundeservice. Alternativt kan du skaffe deg Credit Card Reminder fra Doberman.

Liten brikke.

Selskapet lover at du "aldri vil miste kredittkortet ditt igjen", noe som høres omtrent like sannsynlig ut som å love at "Dobermanen til naboen aldri vil gå for strupen min igjen". Men kanskje det funker.

Lavprofilbrikken festes til kredittkortet ditt, og tar ikke mer plass enn at den passer innerlommen uten at du får frekke buler her og der.

Idet du leverer kortet fra deg til bartenderen med den tvilsomme t-skjorta som sier "I copy your VISA", fjerner du alarmen, og setter alarmen til å pipe i løpet av de neste en til fire timene. Et blinkende LED-lys sørger for visuell varsling hvis lyden i lokalet er for høy.

Billig.

Alt dette forutsetter at du på alarmtidspunktet er i stand til å stave ditt eget navn, for har du passert punktet hvor du må støtte deg til sidemannen selv når du sitter kan ingen alarm redde deg.

Prisen på det lille mirakelet er 44 kroner (uten frakt og moms) hos Amazon.

Vi skylder å fortelle deg at noe liknende helt sikkert kan oppnås med alarmen på mobiltelefonen din, men det er jo ikke noe å gøy å skrive om.

Kilde: Geekologie