Hjernedød

Battery Brain kan hindre mye banning og stygge, språklige nyvinninger en iskald morgen i februar.

Det er mulig Språkrådet burde tatt med seg båndopptaker og øreklokker på en turné i Norge til vinteren, for det er ikke grenser hvor for mye oppfinnsom styggedom det kan komme ut av munnen på selv siviliserte sykepleiere når de oppdager at batteriet er dødt.

LES OGSÅ:

De glemte naturligvis å skru av lysene eller radioen idet de hutret seg inn med dagligvarene dagen før, og før de visste ordet av det hadde de krøpet opp i sofaen med varm kakao og siste nummer av KK.

Hjernen er ikke alene.

Med Battery Brain får bilbatteriet ditt endelig den nødvendige hjernekapasiteten som skal til for å forstå at ingen - jeg gjentar: ingen! - forlater bilen sin med ønske om å komme tilbake til noe som er like dødfødt som lateks i en badstu.

Den lille enheten er enkel å installere, festes direkte på batteriet, og sørger for at det kobles ut når strømnivået kommer ned til et bestemt punkt.

Fleksibel.

Battery Brain kan brukes på de aller fleste bil- og batterityper, og hvis du kobler alarmer, klokker og liknende direkte til den positive polen på batteriet vil det dessuten være nok strøm til at for eksempel tjuvradder får seg den nødvendige støkken.

Det finnes andre produkter på markedet som kutter strømmen til lysene hvis de blir stående på mens bilen er i ro, men Battery Brain tar hensyn til alt i bilen din som kan trekke strøm.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er dessuten en billig investering. Battery Brain koster rundt 440 norske kroner (uten frakt og moms), og kan for eksempel bestilles her.

Les mer om Battery Brain her.