Her er Norges billigste GPSer!

Her er Norges billigste GPSer!

Prisraset på GPSer fortsetter, og her får du 12 ulike modeller fra 800 til 1.500 kroner.

Publisert

For få år siden var kartnavigering via GPS å anse som rådyrt ekstraustyr i allerede dyre biler. I dag er heldigvis prisbildet et helt annet.

Men hvilken modell skal du velge?

Trykk her for å gå rett til de 12 priskuppene - og våre tre favoritter!

Hva har du å tape?

For at du ikke skal føle deg like dum som de rundlurte ordførerne nordpå bør du følge med nå:

- Ja, det er ofte en klar sammenheng mellom pris og kvalitet. Jevnt over vil det si at de dyre GPSene har bedre skjerm, jobber kjappere, er enklere i bruk og ikke minst at de har langt flere finesser - som f.eks. handsfreemulighet og stemmestyring. Ingen av disse billig-GPSen vil f.eks. måle seg med årets toppmodell hittil, som er TomTom Go 720.

Men nå kommer det to gullkorn som gjør det verdt å følge med:

1: Siden produsentene stadig kommer med nye modeller på markedet må de kvitte seg med restlageret av tidligere storselgere. Dette gjør blant annet at både TomTom og Sony har hver sin modell i denne oversikten, og de er definitivt verdt prisen.

2: Tidligere billigmodeller hadde en lei tendens til å låse seg under bruk, men etterhvert som programvaren har utviklet seg har de heldigvis blitt mer stabile. Skal du gå for en billigmodell anbefaler vi imidlertid at du holder deg til en modell uten mange finesser, de virker nemlig best ute i trafikken.

Tilhører du den store gruppen som uansett bare skal bruke GPSen av og til, ja da har du ingenting å tape på å kjøpe en billigmodell.

Trykk her for å se de 12 priskuppene, legg også merke til hvilke tre vi har plukket ut som våre favoritter


Eller gå rett til vår hovedside med ALLE GPS-testene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer