Her er Halo-drakten!

Laget av en gal gal mann.

Lurer du på hva som skjer dersom du spiller for mye dataspill? Her har du svaret, og det involverer verken drap, ulykker, forvrengt virkelighetsoppfatning eller livsvarige traumer.

LES OGSÅ:

Robotdrakt.

Troy Hurtubise har latt seg inspirere av Halo, RoboCop og Star Wars og designet en rustning som ser helt vanvittig ut. Det har tatt to år å utvikle drakten som har fått navnet Trojan, og hele prosessen har kostet 15.000 dollar.

Resultatet er altså en rustning i stand til å motstå blant annet kuler, eksplosiver og kniver.

Klar for krigen.

Rustningen har egne lommer for morfin, en kniv og nødlys. I underarmen er det integrert en liten opptaksmaskin, en pepperspray og en liten sender som kan taes av og svelges dersom du havner i trøbbel.

I hjelmen finner du et system som sørger for frisk luft kun ved hjelp av solenergi. I tillegg er en feltflaske med tilhørende drikkerør på plass slik at du alltid har væske lett tilgjengelig.

På fremsiden av hjelmen er det festet en laser som du kan bruke til å peke ut snikskyttere.

Hurtubise hevder han har testet Trojan mot forskjellige våpen, men foreløpig har det ikke vært noen inne i drakten under testingen. Han hevder likevel at han stiller opp som forsøkskanin når som helst.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Rustningen veier omtrent 18 kg og koster 2000 dollar å produsere. Hurtubise håper at det militære skal fatte interesse og gjøre ham rik. Kanskje vil vi snart se soldater løpe rundt i slike Halo-drakter?

Grizzly man.

Troy Hurtubise ble kjent verden over etter å ha laget en drakt som beskyttet mot bjørneangrep. Trykk på PLAY under for en demonstrasjon!

Trykk her for å komme tilbake til hovedsiden!

Kilde: hamiltonspectator