Heit redningsmann

AimShot HeatSeeker registrerer alt og alle som har varme i seg.

AimShot HeatSeeker hjelper deg å finne igjen forfryste kollegaer som har krøllet seg sammen rundt omkring i kontorlokalet for å finne varmen.

LES OGSÅ:

Egentlig er det meningen å bruke varmesøkeren ute i skogen når du spiller paintball, eller når du leter etter bikkja di som har stukket av igjen, men akkurat nå er det så kaldt ute (og inne) at vi ser for oss alternative bruksområder.

Veldig presis.

Varmesøkeren lover å fange opp elementer som befinner seg opp til 270 meter unna. Når søkeren detekterer varme vil den registrere dette på en graf, og du kan så skru på en laser som vil peke ut mer eller mindre nøyaktig hvor varmen kommer fra. Her nytter det altså ikke å gjemme seg med mindre den du leter etter er ekstremt kaldblodig.

Søkeren er utstyrt med 64 ulike styrker for å unngå falske utslag, og dersom du er ute i mørket og leter etter noen kan du benytte deg av en infrarød laser.

AimShot HeatSeeker koster rundt tusenlappen, og legger du på noen kroner ekstra får du med et feste slik at du kan bruke den i kombinasjon med for eksempel ei paintball-rifle.

Kilde: opticsplanet