Hælspark

Det er ingen enkel sak å gå med høye hæler. Det er der disse skoene kommer inn.

Skroinsj!

LES OGSÅ:

Det var lyden av Lise (31) på vei hjem fra julebord. Snarveien over kumlokket tok litt lenger tid enn planlagt, fordi den høye hælen på venstre sko ble sittende dypt og inderlig fast midt i trafikken.

Lyden av Lise og lyden av trikken som kommer kjørende mot kumlokket blir ikke gjengitt her av hensyn til den gode julestemningen som vi har lovet Walt Disney å holde hellig helt til vi dør.

Fleksibel.

Ting kunne sett fullstendig anderledes ut hadde Lise hatt disse smarte skoene. Ved hjelp av noen håndbevegelser som er like enkle som de håndbevegelsene mange bruker for å vise andre trafikanter hvor glad de er i dem idet de nesten treffer dem i rundkjøringa, forvandles skoene fra høyhælte til lavhælte i løpet av svært kort tid.

Den høyeste hælen er sju centimeter, mens den laveste er tre. Vri av den høye, skru på den lave, og du er klar til å seile over asfalten som en kunstløpdanser med altfor mye antidepressiva innabords.

Australsk.

Skoene er laget av den australske designstudinnen Sophie Cox i forbindelse med Australian Design Awards, og lidende kvinner over hele verden vil krysse både krølltanga og fingrene for at de fleksible skoene går av med seieren.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Enn så lenge forblir de altså på prototype-stadiet, og selv om det er hyggelig nok å være der, bør nok noen plukke opp ideen fortere enn svint. Julebordsesongen er nemlig snart over.