Gøy på landet

Har du alt? Vi er ganske sikre på at du ikke har din egen landsby.

Oi, som vi ble frista nå. Vår egen landsby. Den ligger riktignok i Frankrike, som kan by på visse språkproblemer for de av oss som var dumme nok til å tro at tysk ville banke engelsk som det internasjonale hovedspråket. Det er siste gang vi stoler på reklamemateriell fra Vigrid.

LES OGSÅ:

Gjør som du vil.

Men hvis du eier din egen landsby kan du diktere reglene selv. Du kan utnevne deg selv til opplyst enevelder og høflig despot, og bestemme at alle i byen skal kysse føttene dine minst tre ganger om dagen, og at det kun er du som har adgang til den ene fjernkontrollen som finnes i området.

Dette er nemlig ikke noen gigantisk landsby. Den er faktisk ganske liten, men så koster den da også bare 2.1 millioner kroner.

Fem bygninger.

For det får du 5000 kvadratmeter med land, og et boareal på rundt 150 m2. Byen, som ligger i selveste Provence, er bygget på ruinene til en romersk koloni, og har totalt fem bygninger - hver med sitt eget unike navn.

Noe sier oss at du kanskje velger deg La Grotte som hovedsete?

Nabolandsbyen ligger bare et steinkast unna, eller, som vi som har Napoleons samlede i bokhylla liker å si, noen få minutters ridetur med hæren og hele katapult-rekka.

Du finner prospektet for landsbyen her.

Kilde: Born Rich