Framskritt? Ikke helt.

Denne burde du vært skjermet for.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ingenting galt med å se TV på do via mobilen, uansett hvilke fornærmelser andre familiemedlemmer måtte kaste din vei når du kommer ut en halvtime seinere.

LES OGSÅ:

Men dette? Dette er en vederstyggelighet!

Skjermtroll?

BagTV er så på siden av motebildet at ikke en gang kjendiseriofferet Paris Hilton kommer til vise seg offentlig med den - ikke en gang mot klekkelig betaling.

Håndveska har en innebygget sju-tommers skjerm, og som om ikke dét tilfører BagTV nok vekt har den også en liten DVD-spiller koblet til skjermen. Er du liten, nett og anorektisk nok knekker du håndleddet før du i det hele tatt har begynt å fylle den med sminke og slankepiller.

Et gjennomsiktig deksel beskytter skjermen mot skraper og støt, mens en USB-inngang gjør at du kan spille av både bilder og videoer fra den medfølgende mp3-spilleren mens du går. Skjermen har også støtte for SD-minnekort.

Du lurer kanskje på hvorfor BagTV i det hele tatt eksisterer?

PR.

Fordi arbeidsmarkedet er i ferd med å ta kvelden, og fordi vinnerne på et slikt marked alltid vil være de som får seg en notis i lokalavisa mens de bedriver original markedsføring av seg selv.

Spiller du derimot av gamle Seinfeld-episoder mens du mumler ting som "Elaine, he's a male bimbo. He's a mimbo" eller "No soup for you!" får du derimot ikke jobb. Dessverre.

BagTV koster rundt 3000 kroner, kommer i en rekke forskjellige farger, og bør være et av de mest meningsløse produktene du har sett i år.

Kilde: Born Rich

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!