Fly som en konge

Ingen grunn til å sitte og glane ut vinduet på flyturen. Har du nok penger kan du få et fullstendig isolert sete og egen flatskjerm.

Singapore Airlines har rykte på seg for å være det beste flyselskapet i verden. Selskapet er kjent for å ha utviklet sin egen parfyme som de bruker ombord, og sin noe selektive utvelgelse av kabinpersonale (les: pene damer under 26 år).

LES OGSÅ:

Superkabin.

Selskapets kommende Boeing B777-300ER og Airbus A380 vil være utstyrt med det flotteste som finnes innen kabinutstyr. Flyene har tre klasser tilgjengelig, men selv om du flyr på den kjipeste vil du sannsynligvis smile fra øre til øre.

Ekstrem luksus på første klasse.

Tømmer du innholdet i lommeboka, selger huset og pantsetter premiebikkja får du kanskje råd til å fly på første klasse.

Her kan du kose deg din egen 23-tommers flatskjerm med USB-porter slik at du kan koble til eksternt utstyr. Du får også hodetelefoner med støyreduksjon slik at du kan stenge bråkete flylyder ute og forsvinne inn i din egen verden.

Setene er også av beste sort. Disse kan legges ned slik at du kan ta deg en blund når du blir lei av å se på TV eller spille. Litt annerledes enn flyene her hjemme med andre ord, hvor vi må brette sammen beina for å få plass, og klatre over grinete medpassasjerer når vi skal på do.

Alle setene på første klasse er en meter brede, og selvfølgelig helt isolerte slik at du får være i fred for andre.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Singapore Airlines legger også mye vekt på service, og ombord i flyet er både kokker og vineksperter som kommer når du roper på dem.

Ikke verst på andre klasser heller.

På business-klasse får du en litt mindre flatskjerm på 15.4-tommer. Setene er plassert slik at alle har direkte tilgang til midtgangen, og du kan dra ut en vegg slik at du får litt privatliv. Økonomi-klassen må klare seg med skjermer på 10.6-tommer og litt trangere seter, men flyopplevelsen blir nok hyggelig likevel.

Alle klassene har tilgang til KrisWorld, et underholdningssystem som tilbyr en haug filmer, TV-program, spill og musikk. Ingen fare for at du vil kjede deg med andre ord.

Prisen for de forskjellige billettene er ikke kjent enda, men det blir nok direkte styggdyrt.

Kilde: singaporeair