Flipp helt ut

DuoMo Hotel får gjestene innenfor dørene ved hjelp av to flippere. Velkommen!

Etter hvert som den ene design-idéen etter den andre blir realisert ved verdens luksushoteller, og selv et hotell laget av melkekartongmotiv ikke er originalt nok, så må en gå tilbake i historien og trekke fram en kjent og kjær klassiker for å komme opp med noe nytt.

LES OGSÅ:

Det har DuoMo Hotel i Rimini, Italia, gjort.

Spillinspirasjon.

Hotellet er inspirert av blant annet flipperspill-estetikken fra gårsdagens arkadespillhaller. Inngangspartiet er omringet av to gigantiske flippere, som, naturligvis, sender gjestene videre inn i foajeen som om de var en metallkule på jakt etter poeng.

Rommene er ikke noe dårligere, med store, nakne og fargerike flater. Badet har som seg hør og bør flat-TV, slik at du kan drømme deg bort med reiseprogrammer fra Spania mens du altså er på ferie i Italia.

Fin nattklubb.

DuoMo-hotellet er designet av Ron Arad, en angivelig kjent og kjær designer og arkitekt. Han står også bak hotellets bar og nattklubb, noMi. Der hentes det inn DJer fra Miami, Ibiza og New York, som spinner plater (eller MP3-filer fra iPodene sine) mens gjestene omgås hverandre - og børsta stål og bronse, hovedingrediensene i lokalets vegger og interiør.

Klubben har også en opptrekkbar glasvegg, slik at gjestene kan gli umerkelig fra inn- til utsiden på varme sommerkvelder.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: the cool hunter