FiveFingers er skrekkinngytende

Lyst til å gå barbeint overalt? Lyst til å få rare blikk? Perfekt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det skal godt gjøres å trumfe klassikeren sokker-i-sandal når det kommer til skotøy, men Vibram FiveFingers gjør et svært godt forsøk på å vippe folkets favoritt bort fra det øverste punktet på pallen.

LES OGSÅ:

Samtidig så ser de ganske kjente ut, ikke sant?

Tær.

Det er fordi de ligner på føttene dine, de du så i dusjen imorges, og som du kanskje ser en gang til i dag, like før du legger deg. FiveFingers er med andre ord enda et bidrag til debatten om hvorvidt sko som faktisk ligner på føtter er bedre sko enn sko som ikke gjør det.

De har naturligvis fem tær, såle av slitesterk gummi, og kommer i tre forskjellige modeller - Classic, Sprint og Surge.

Yoga og klatring.

Førstnevnte er en slags sandalvariant, Sprint er en videreutviklet utgave med festestropp på midten, beregnet for blant annet friskiser og svettiser, i tillegg til folk som er glad i vindsurfing, padling, yoga(!) og lett fjellklatring. Surge er utelukkende laget for vannsportentusiaster, og for folk som savner gode idéer til neste Halloween-fest.

Sistnevnte skiller seg ut fra de to andre ved at den strekker seg et lite stykke oppover leggen, i tillegg til at den er godt isolert mot vann gjennom et to millimeter tykt lag neopren.

Trykk på bildene til venstre for store bilder av skoene!

Fotskoene koster i Norge 799 kroner, og kan bestilles i en rekke forskjellige fargemønster.

Heldigvis slipper du å klippe neglene på dem.

Kilde: T3