FishCam gir deg fisk på kroken

Fiskestang med kamera.

Noen vil sikkert hevde at det er juks og fanteri, men for de som først og fremst er ute etter fisk, og ikke bryr seg om selve fiskeopplevelsen, er dette en genial oppfinnelse.

LES OGSÅ:

Se! En fisk!

FishCam er en fiskestang utstyrt med et lite kamera på sluken. Kameraet fanger opp alt som skjer under vann og du kan følge med via en liten håndholdt skjerm. Dersom en fisk nærmer seg kan du manøvrere sluken i retning fisken, slik at det er større sjanse for at den biter på.

Du kan også opp hele fiskesekvensen hvis du skulle ønske det. På den måten har du videobevis på at du nesten tok storfisken, men at den slapp unna denne gangen også.

Mange meninger.

Ikke overraskende har mange latt seg irritere over den spesielle fiskestangen. Kommentarer som "Du kan like godt fiske etter gullfisk på stua", "Dette ødelegger fiskesporten", og "For en gledesdreper", er noe av det leverandøren har hatt å stri med.

Fiskestanga har asiatisk opprinnelse og skal ha en prislapp på 362 dollar, noe som blir rundt 2.300 kroner. Foreløpig må du nok ta turen til Korea for å skaffe et eksemplar.

Kilde: thesun