Family Cycle er nettopp det

Ingenting er så morsomt som å ta med hele familien på tur.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spør barna. De vet best. En søndag formiddag foran TVen med Counter Strike, eller en søndag formiddag sammen med mamma og pappa i parken? De holder jo hverandre i hendene, for guds skyld!

LES OGSÅ:

Med Family Cycle får de minste enda en grunn til å pugge gode unnskyldninger.

To voksne og to barn.

Sykkelen er som navnet mer enn indikerer et forsøk på å få minst fire personer på samme sykkel uten at det involverer armbrudd, skrubbsår eller en representant fra Guiness Rekordbok.

Den har tre hjul, og er i så måte like mye en forvokst trehjulssykkel som noe annet. Den har også to store skumdempa, justerbare seter for opphavet, mens det er mulig å presse inn minst to barn på det feilvendte baksetet - som også har sikkerhetsbelter for de anledningene hvor far tråkker som en gal for å ta igjen drittsekken som fniste av kjøretøyet.

Baksetet kan også brukes til lagringsplass for bagasje, golfkøller og bikkjer.

Pedalfordeling.

Der for eksempel tradisjonelle tandemsykler krever at alle yter samme pedalkraften, så har hvert av de to pedalsettene på Family Cycle uavhengig tilkobling til bakhjulene. Det blir nesten som med Marx' sosialistiske doktriner, med andre ord: Yt etter evne, få etter behov.

Prisen på Family Cycle er relativt drøy, som vil si 2700 dollar, eller 15 500 kroner. På den annen side: Hvis foreldrene dine kan bruke så mye penger på en trehjulssykkel har du ingenting å klage over.

Kilde: Born Rich

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!