Et vindu mot Windows

Samsungs SyncMaster 400PXn er et selvstendig display som kjører Windows XP. Helt sant.

Det er ikke meningen at du skal løpe ut i bare håndkleet for å lete etter denne skjermen i nærmeste databutikk. Hadde det vært viktig kunne du vel bare satt deg ned foran skjermen og bestilt via nettet som normale folk.

LES OGSÅ:

Samsungs nye SyncMaster er et lite monster på 46 tommer, som først og fremst er beregnet på personer som tilbringer hele dagen med å vise fram tredimensjonale grafer og PowerPoint-punkter (PPp) - og som angivelig liker det.

Effektivisering.

Bedriftsmarkedet vil bli ekstatisk over at Windows XP ligger pakket inn i innmaten på skjermen, slik at de kan gjøre både Office og allerede nevnte PowerPoint-dokumenter uten å måtte gå omveien om en ekstern maskin.

Skjermen kan dessuten konfigureres til å vise ett helt bilde i en 4x4-matrise, ved å sette sammen 16 SyncMaster-modeller. Det er også mulig å fjernstyre den samme matrisen ved hjelp av Samsungs MagicNet-teknologi, slik at du kan stå på andre siden av bygget mens du kjører grove bilder på skjermen for å overraske sjefen din under det ekstraordinære styremøtet. Han ble overraska, ja. Det ble kanskje ikke du da du mista jobben.

400PXn har ellers spesifikasjoner som ligner mistenkelig mye på 46-tommeren i Samsungs LCD-TV-serie, LE-46M51, som betyr et kontrastnivå på 800:1, 170 graders innsynsvinkel og 1366x768-oppløsning - som med andre ord betyr at den er HD-klar.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Daily Tech