Foto: 1800trampoline
Foto: 1800trampolineVis mer

Et flyvende mirakel

Lyst på luft under vingene i sommer?

Du har kanskje forsøkt å klamre deg fast til et stort hjul mens du henger etter en båt i fart. Men hadde ikke vært mange ganger tøffere hvis du faktisk kunne fly samtidig?

LES OGSÅ:

Vel, nå har du muligheten. Flying Manta Ray festes bak en bil eller båt, og lover å gi deg en bokstavelig tal luftig opplevelse.

Se videodemonstrasjon av flåten under artikkelen!

Flyveflåten er godt kvalifisert til å havne på listen over ting du ikke bør prøve hjemme, og det mangler heller ikke på advarsler fra produsenten som legger vekt på at du i alle fall ikke bør sveve høyere enn du har lyst til å falle...

Du trenger ikke bryte verken lydmur eller fartsgrenser for at båten skal lette fra vannet. Allerede ved en hastighet på 20 knop vil du oppleve å bli løftet opp i lufta, og dermed seile over hodene til folk som garantert vil tro du er spik spenna gæren.

Båten er relativt stor med et vingespenn på hele 3,5 meter. Det er seter til to personer, men det anbefales ikke å være mer enn en person dersom du ønsker å ta turen opp i lufta.

Ved hjelp av to tau skal det være mulig å ha en viss kontroll over både retning og vipping mens du flyr, men vi ser for oss at dette krever endel trening. Det er også mulig å hindre flåten fra å seile opp i lufta. Praktisk for de med høydeskrekk.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Flying Manta Ray Inflatable koster rundt 2500 kroner, og kan bli din til odel og eie dersom du tar turen innom amazon og hamrer løs på bestillknappen.

Kilde: Hammacher